Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Πρόγραμμα εβδομάδας στο Πλουμί

Κάπου εδώ ανακεφαλαιώνουμε και ανακοινώνουμε τα εξής:
Απόψε σε λίγη ώρα στο Συνεταιριστικό καφενείο παντοπωλείο "Πλουμί", Από την άκρη των ακριώ, αυτή την Τρίτη, με τη Μαρία Πλουμή, τον Αλέξανδρο Ιερωνυμίδη και το Γιάννη Χίνο, σε ένα μουσικό ταξίδι στο Αιγαίο και όχι μόνο.
Αύριο Τετάρτη, το Συνεταιριστικό καφενείο παντοπωλείο "Πλουμί", ανοίγει τις πόρτες του εκτάκτως από τις 14:00, ενώ το βράδυ, Ο Καραγκιόζης στο Πλουμί, έρχεται με το Θίασο Σκιών Μαρκαντώνη.
Την Πέμπτη, το Συνεταιριστικό καφενείο παντοπωλείο "Πλουμί" ανοίγει τις πόρτες του στις 11:00, ενώ στις 21:00, Εσύ απ' αυτού μαραίνεσαι κι εγώ απ'εδώ λυπούμαι, αυτή την Πέμπτη, με το Σταύρο Μαραγκουδάκη και το Μανόλη Μανουσάκη, σε μία ακόμα συνάντησή μας με την κρητική ζυγιά, με ιστορίες και πτυχές, περισσότερο ή λιγότερο φανερές από τη μουσική αυτού του τόπου.
Την Παρασκευή, το Συνεταιριστικό καφενείο παντοπωλείο "Πλουμί" ανοίγει τις πόρτες του στις 11:00, και τις κλείνει στις 19:00, ενώ ακολουθεί στο Χουδέτσι, μια εξαιρετική πέρα από κάθε αμφιβολία συναυλία, μαζί φυσικά με άλλα αξιόλογα γεγονότα, που θα παρουσιάσουμε στο Πλουμί: το περιοδικό.
Το Σάββατο, το Συνεταιριστικό καφενείο παντοπωλείο "Πλουμί" ανοίγει τις πόρτες του στις 10:00, θα πραγματοποιηθεί κανονικά η αγορά παντοπωλείου και παραγωγών ενώ αναμένεται οι πόρτες να κλείσουν γύρω στις 18:00 εκτάκτως.
Την Κυριακή, το Συνεταιριστικό καφενείο παντοπωλείο "Πλουμί" ανοίγει τις πόρτες του λίγο πριν τις 11:00, και αντίστοιχα αναμένεται να κλείσουν γύρω στις 18:00.
Μείνετε συντονισμένοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου