Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Μαθήματα ελεύθερου σχεδίου με την Άννα Χιλετζάκη


Οι Δραστηριότητες αποτελούν ένα διαρκές σύνολο, που δεν προκύπτει από την ανάγκη ενός χώρου να γεμίσει το ωράριό του, αποτελεί ωστόσο ένα φιλόξενο πλαίσιο, για όλο περισσότερους ανθρώπους, τόσο να μοιραστούν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους, όσο και να μάθουν από αυτούς.
Ανακοινώνουμε λοιπόν σήμερα μια ολοκαίνουργια δραστηριότητα,  που πρόκειται να συμβαίνει στο χώρο, μία φορά την εβδομάδα, ανοίγοντας ακόμα περισσότερο τον κύκλο της ομορφιάς γύρω μας, με έναν άνθρωπο που η παρουσία του στο χώρο σημαίνει για εμάς πολλά.
Μαθήματα ελεύθερου σχεδίου, με την Άννα Χιλετζάκη, από αυτή την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, στις 11:30πμ, για τις Δραστηριότητες, στο συνεταιριστικό καφενείο παντοπωλείο "Πλουμί".

Λίγα λόγια για την Άννα Χιλετζάκη:
Γεννήθηκε στις Αρχάνες το 1973 σπούδασε ενδυματολογία στην Αθήνα επιστρέφοντας στην Κρήτη εργάστηκε σε διαφημιστικά γραφεία, αρχαιολογικές ανασκαφές  ως σκιτσογράφος  από τότε ασχολήθηκε σοβαρά με τα εικαστικά  ενώ παράλληλα ήταν μαθήτρια του ζωγράφου Γιώργου Γεωργιάδη .
Από το 1996 διδάσκει ζωγραφική σε σχολεία ,συνεργάζεται ως εικαστικός  
με συλλόγους , δήμους, , πινακοθήκες. και ιδιώτες.
  Διδάσκει ιστορία κουστουμιού σε ΙΕΚ , εικονογραφεί  βιβλία και  συνεργάζεται με διάφορους εκδοτικούς οίκους .
Έχει πάρει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής ενώ έχει πραγματοποιήσει δυο ατομικές  2004-2008
Συμμετείχε σε αρκετά εικαστικά φεστιβάλ στην Κρήτη και στην Αθήνα
Από το 1994 διατηρεί εργαστήριο όπου φτιάχνει σκηνικά - κουστούμια για  επαγγελματικές αλλά και ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις
Από το 2000 εργάζεται στο δήμο Αρχανών Αστερουσίων  ως διευθύντρια  του ΚΔΑΠ (ευρωπαϊκό πρόγραμμα)
Από το 2000  -2013 ήταν μέλος της πολιτιστικής επιτροπής δήμου Ν. Καζαντζάκης και υπεύθυνη εικαστικών δρώμενων του δήμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου