Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Πρακτική και άσκηση, πνευματική και φυσική, για ηθοποιούς, χορευτές και περίεργους, με την Anne Vercasson

 Όπως έχουμε συχνά εξηγήσει, οι Δραστηριότητες, αποτελούν ένα σύνολο από εβδομαδιαία, μηνιαία και μη, γεγονότα, μαθήματα και σεμινάρια, γύρω από τα βασικά αντικείμενα του project, γύρω κυρίως από την ανάγκη σήμερα, όλων και περισσότερων ανθρώπων, να μοιράζονται, να δίνουν και να παίρνουν τις δεξιότητές, τις γνώσεις και τα ταλέντα τους. 
Μία νέα σειρά δραστηριοτήτων λοιπόν έρχεται από αυτό το μήνα.
"Πρακτική και άσκηση, πνευματική και φυσική, για ηθοποιούς, χορευτές και περίεργους", με την Anne Vercasson. 
Σύμφωνα με τις μεθόδους των Stanislavski, Meyerhold, Marceau, Grotowski.
Το συναίσθημα ως όρος σημαίνει: "το να θέτεις σε κίνηση". Στην πραγματικότητα, μιμούμαστε καθε μέρα τον κόσμο γύρω μας, χωρίς να το γνωρίζουμε. Από τη στιγμή που αγαπάμε, ενστικτοδώς, μιμούμαστε ο ένας τον άλλον .
Jaques Lecoq
Αυτό το εργαστήριο απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα.  Δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ξεδιπλώσουν την ευαισθησία τους, την αυτοπεποίθησή τους, τη φαντασία τους, την διορατικότητα, αλλά επίσης να παρατηρούν καλύτερα τον κόσμο γύρω τους ώστε να αναδεικνύεται σε αυτόν κάτι καλλιτεχνικό. Δίνεται επίσης η δυνατότητα να γνωρίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να ξεδιπλώσουμε την ικανότητα συγκέντρωσης, αντίληψης, της ακοής και της έκφρασης.
Για αρχάριους  και επαγγελματίες, για τους περίεργους επίσης.
Το εργαστήριο προορίζεται για ηθοποιούς, χορευτές, μουσικούς, καλλιτέχνες, περίεργους. 
Περιλαμβάνει τεχνικές θεάτρου, θεάτρου με τα χέρια καθώς και φυσικού θεάτρου χωίς λόγια, σύγχρονης μίμησης, χοροθεάτρου, biomécanique.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου